Selleri i ovnen
Disse lækre og fiberrige selleristave et et oplagt alternativ til de traditionelle ovnbagte kartofler. De bages også i ovnen, men smagen er mere markant og passer perfekt til alt – lige fra fjerkræ og vildt til en god bøf.
Ingredienser
til 4 personer- 1 kg knoldselleri
- 1 dl olie
- salt
- peber
- evt. timian eller rosmarin eller andet krydderi efter smag
Skær skrællen af sellerien, og skær sellerien i stave. Vend dem i olien - gøres nemmest i en frysepose eller en skål - så de har olie på alle sider.
Spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og peber og evt. timian, rosmarin eller andet krydderi.
Bag i ovnen i ca. 40 minutter eller til de er møre.
- Publiceret d.
- 08.12.14.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Grøntsager ›
- Rodfrugter ›
- Opskrifter med selleri