Køleskabsgrød med havregryn
Nemmere morgenmad skal man altså lede længe efter! Denne dejlige køleskabsgrød med havregryn skal bare røres sammen, og så passer den sig selv i køleskabet. Med lidt frisk frugt på toppen smager det næsten som en dessert.
Ingredienser
til 2 portioner- 3 dl grovvalsede havregryn
- 2 dl naturel yoghurt
- 2 1⁄2 dl mælk
- 3⁄4 spsk akaciehonning
- 2 tsk vaniljepulver
Serveringsforslag
- æble (eller andet frugt)
- mandler (eller andre nødder, frø eller kerner)
Så nemt er det at lave køleskabsgrøden
Kom alle ingredienserne op i en lufttæt beholder, og rør det godt rundt. Sæt låg på, og stil det i køleskabet natten over.
Rør godt rundt i køleskabsgrøden om morgenen, og kom den op i en skål. Top med de frugter, bær, nødder eller kerner, du har lyst til.
Tip:
Køleskabsgrøden kan holde sig minimum tre dage i køleskabet, så du kan sagtens lave til flere dage.
Jeg kan også anbefale den her opskrift på køleskabsgrød med skyr.
Næringsindhold for køleskabsgrød med havregryn, yoghurt og mælk
pr. 100 gram | pr. portion | |
---|---|---|
Kalorier | 119 kcal | 345 kcal |
Kulhydrat | 17 g | 49 g |
Protein | 6 g | 16 g |
Fedt | 2 g | 7 g |
Næringsberegningen omfatter kun selve køleskabsgrøden - ikke frugt, mandler eller anden topping.