Kold pastasalat med tun
Pastasalat møder tunsalat i denne kolde, cremede variant. Den tilføres fine farver i form af ærter og majs, som syrligt suppleres af små bidder cornichon. Lækkert både som aftensmåltid eller til frokosten.
Ingredienser
til 3 personer- 200 g pasta
- 2 ds tun (à ca. 140 gram - drænet vægt)
- 100 g majs
- 100 g ærter
- 1 rødløg
- 10 cornichoner
- 2 dl creme fraiche
- 2 spsk mayonnaise
- 1 bdt brøndkarse
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Pres tunen fri for væde, og kom den i en skål. Kom ærter og majs i skålen - hvis der bruges frosne, skal de naturligvis tøes op først.
Hak rødløg og cornichoner fint. Kom dem i skålen, og tilsæt creme fraiche og mayonnaise. Bland den kogte pasta i, når den er blevet kold.
Klip brøndkarsen og vend den forsigtigt i pastasalaten.