Kyskager
Kyskager er en elsket klassiker, som du simpelt kan lære at lave selv. Dem, du kan købe færdiglavede, kan du kysse farvel - disse smager MEGET bedre. De smager sødt, lige som de skal og med et fint anstrøg af hindbær. Top børnefødselsdagen med toppene eller brug dem som topping på desserten.
Ingredienser
- 1 1⁄2 æggehvide
- 75 g sukker
- 50 g vand
- 2 spsk frysetørret hindbær (knuste)
- rød pastafarve
Udstyr
- sprøjtepose
- stjernetylle
Kog sukker og vand op i en gryde til sukkeret er opløst. Lad det køle af.
Pisk æggehvide i en stor skål og kom herefter (meget forsigtigt) det afkølede sukkervand i lidt af gangen mens der piskes. Fortsæt med at piske i 10 minutter og tilsæt rød frugtfarve og hindbærpulver.
Kom massen i en sprøjtepose med stjernetylle og pres kyskagerne ud på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i ovnen ved 110 grader i 1 time og 15 minutter.
Lad kyskagerne køle af, så de bliver sprøde.
Opbevares i en lufttæt beholder.