Laksecarpaccio – lækker opskrift med røget laks
Denne lækre opskrift på laksecarpaccio er lavet med røget laks, der toppes med masser af frisk dild og en lækker dressing, der forbinder alle smagene. Den passer perfekt som forret, og den er både festlig og nem at lave.
Ingredienser
til 4 personer- 250 g røget laks i skiver
- 1 løg (kan udelades)
- 2 spsk kapers
- frisk dild
Dressing
- 2 tsk dijonsennep
- 2 tsk sirup
- 2 tsk rapsolie (koldpresset)
- 1 tsk citronsaft
- salt
- peber
Sådan laver du laksecarpaccio af røget laks
Fordel skiverne af røget laks på tallerkenerne. Skær løget i tynde skiver, og del dem i ringe. Fordel ringene over laksen. Drys med kapers, og pynt med frisk dild.
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen, og hæld dressingen over laksecarpaccioen, eller server den ved siden af.
Laksecarpaccio er ideel som forret, og det smager skønt med en skive godt brød til.
Tip:
Hvis man ikke er til rå løg, kan det sagtens udelades.
Jeg kan også anbefale dem her:
Nem forret med laksBlinis med laks og flødeostLakserilette med koldrøget laks