Mexicanske brød med oksekød og nachos
Mexicansk mad er uden tvivl noget af det bedste jeg ved, og derfor fandt jeg på disse lækre mexicanske brød med oksekød og nachos. En opskrift der skiller sig ud fra de øvrige mexicanske retter, da sammensætningen er ret så speciel, men til gengæld smager det rigtig godt.
Brødene er gode som forret til en mexicansk-inspireret aften eller som hovedret med ris og salat til.
Ingredienser
til 6 stk- 1 flute (stort)
- 200 g oksekød
- nachos
- sød chilisauce
- tacokrydderi
- revet ost
- salt
- peber
Skær flütet ud i det antal stykker du ønsker (alt efter størrelse) og rist herefter brødene på en brødrister til de er gyldenbrune.
Brun kødet og hæld den ønskede mængde tacokrydderi over. Tilsæt eventuelt salt og peber.
Når kødet er brunet hældes lidt af oksekødet over brødene og efterfølgende lidt sød chilisauce.
Afslutningsvis dækkes kødet med nachos og revet ost.
Bag brødene ved 200 grader til osten er smeltet og gyldenbrunt.
Overhæld brødene med et strejf af sød chilisauce på toppen og servér ris, salat, hjemmelavet guacamole og salsa til.