Muffins uden æg
Æggeallergiker eller ej så skal ingen leve uden kage. Disse muffins er helt uden æg, men bagepulveret sørger for, at kagerne stadig hæver op og bliver dejligt luftige. Et skud karamelsauce i dejen gør dem kun endnu bedre.
Ingredienser
til 30 stk- 4 dl mælk
- 3 dl olie
- 2 1⁄2 dl græsk yoghurt
- 3 tsk vaniljeekstrakt
- 3 1⁄2 dl sukker
- evt. 10 spsk karamelsauce
- 5 tsk bagepulver
- 8 dl hvedemel
- 300 g chokolade
Bland mælk, olie, græsk yoghurt, vaniljeekstrakt og eventuelt karamelsauce godt sammen.
Bland bagepulver, sukker og hvedemel sammen, tilsæt det til dejen og rør godt. Hak chokoladen og rør det i.
Fordel dejen i muffinsforme, så formene er ca. 2/3 fyldte.
Bag ved 175 grader (varmluft) i ca. 17 minutter.