Nigiri med laks
Nigiri er en sushiart, som adskiller sig ved, at der ikke bruges tang. Varianten er meget simpel at lave og kombinationen af sushiris og laks, toppet med syrlige kapers, danner en mundret formation, som vinder på både smag og fremtoning.
Ingredienser
til8 stk
4 stk
8 stk
12 stk
16 stk
20 stk
24 stk
28 stk
32 stk
40 stk
- 1 1⁄2 dl sushiris
- 1 spsk riseddike
- 16 kapers
- Lidt peber (grovkværnet)
- Ca. 75 g laks – husk at den skal have været frosset ned i minimum et døgn
Kog risene efter anvisningen på posen. Tilsæt riseddiken og lad risene afkøle.
Form risene til små aflange stykker. Skær laksen i lige så mange stykker, som du har fordelt risene i.
Kom laksen over risene. Drys med lidt peber og afslut med kapers.
- Publiceret d.
- 03.04.13.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Asiatisk mad ›
- Japansk mad ›
- Sushi