Cremet one pot pasta med bacon og broccoli
Med kun ganske få ingredienser kan du frembringe denne mega lækre one pot pasta med bacon, broccoli og ærter samt mornaysauce, der gør pastaretten super cremet. Her bruges der frisk pasta, så det er ekstra hurtigt at få aftensmaden på bordet.
Gå til:
Ingredienser
til 2 personer- 150 g bacontern
- 1⁄2 broccoli
- 1⁄2 bdt forårsløg
- 100 g frosne ærter
- 250 g frisk pasta
- 150 g mornaysauce
- 4 dl vand (kogende)
- salt
- peber
Sådan laver du one pot pastaen
- Steg baconen sprød i den gryde, du har tænkt dig at lave one pot pastaen i.
- Forbered grøntsagerne imens. Skyl broccoli, og skær den i mundrette buketter. Skyl forårsløg, og snit dem fint.
- Tag baconen op af gryden, og læg det på fedtsugende papir, hvis du gerne vil have, at baconen forbliver sprød. Ellers lader du bare baconen blive i gryden.
- Tilsæt broccoli, forårsløg, frosne ærter, frisk pasta, mornaysauce og kogende vand. Krydr med salt og peber. Bring det i kog.
- Lad pastaretten koge i ca. 8-10 minutter, til pastaen er blevet mør og cremet. Drys den sprøde bacon ovenpå, hvis du tog den op tidligere.
Se også:
Denne ekstremt nemme one pot pasta med skinke og ærter.
Er der rester af broccoli og forårsløg
Hvis du står tilbage med rester af disse ingredienser, kan jeg klart anbefale at bruge dem i en af disse lækre retter:
Lækker tærte med broccoli og skinkeMega nem one pot kylling i karrySuveræn wokret med hakket oksekød og nudler
Skal frisk pasta virkelig koge så længe?
Frisk pasta skal normalt ikke koge mere end 2-3 minutter, men her koges det i en flødesovs, som har en tykkere konsistens end vand, og derfor tager det lidt længere tid at koge pastaen mør.
Næringsindhold for one pot pastaretten
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 783 kcal | 1567 kcal |
Kulhydrat | 75 g | 150 g |
Protein | 37 g | 73 g |
Fedt | 36 g | 73 g |
- Publiceret d.
- 04.06.20.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Aftensmad ›
- Nemme opskrifter ›
- One pot opskrifter ›
- One pot pasta