Pandekager med havregryn uden æg
Når mel erstattes med havregryn, og æg byttes ud med hytteost, får man nogle lækre pandekage med struktur. De mætter, og de kan både være den perfekte start på en god morgen og en lækker afslutning på en dejlig middag.
Ingredienser
til 2 personer- 4 dl havregryn
- 2 dl hytteost
- 4 dl mælk
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- 1 knsp salt
- olie til stegning
Rør alle ingredienser (undtagen olie) sammen i en skål. Lad det trække i 5 minutter, så havregrynene kan optage noget af væsken, og dejen bliver mere ensartet.
Steg pandekagerne i rigeligt olie. Pas på ikke at lave dem for store, for så er de svære at vende.
Server f.eks. med syltetøj, sukker eller banan, hvis det skal være lidt sundere.
Se også den populære drømmekage uden æg