Pastasalat med svinemørbrad
En dejlig pastasalat med smuk rosa svinemørbrad, salte oliven samt friske tomater og basilikum, der tilsammen giver en smuk farvesammensætning og sender smagsløgene en tur til Italien.
Se også: 3 gode dressinger til pastasalat
Ingredienser
til 4 personer- 400 g pasta
- 1 svinemørbrad
- salt
- peber
- 4 spsk olie
- 400 g champignoner
- 400 g tomater (små)
- 2 bdt persille
- 2 bdt basilikum
- 8 spsk pesto (jeg brugte rød pesto)
- 100 g oliven
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Krydr svinemørbraden med salt og peber, og steg den i halvdelen af olien på en pande, til den er gennemstegt. Lad den derefter hvile tildækket, mens resten af pastasalaten laves.
Skyl champignonerne, og skær dem i skiver. Svits dem i resten af olien ved høj varme på en pande. Krydr dem med salt og peber.
Skyl tomaterne, og skær dem i mundrette stykker. Skyl ligeledes persille og basilikum, og hak det fint.
Bland den kogte pasta med pestoen. Bland champignoner, tomater, krydderurter og oliven i. Skær svinemørbraden i tynde skiver, og bland dem i pastasalaten.