Pizzasnegle med feta
Lækre, lune pizzasnegle lavet med en simpel dej, som enhver evner at lave, samt traditionelt krydret tomatpuré toppet med mangfoldigt fyld bestående af skinkestrimler, forskellige, farverige grøntsager og cremet feta.
Mens dejen hæver, har du tid til at klargøre fyldet. Sneglene har masser af anvendelsemuligheder og er perfekte til mellemmåltider og madpakker.
Ingredienser
til 16 stkDej
- 15 g olivenolie
- 1 tsk salt
- 3 dl vand
- 20 g gær
- ca. 400 g pizzamel
Tomatpuré
- 140 g tomatpuré
- 3 spsk oregano
- 1 fed hvidløg (presset)
- salt
- peber
Fyld
- 150 g feta (smuldret)
- 1 løg (hakket)
- 1 peberfrugt i tern
- 1 gulerod (revet)
- 100 g oliven (hakket)
- 100 g skinke (revet)
- 100 g revet ost
- oregano
Dejen:
Opløs gær i olie og vand og tilsæt salt. Kom herefter mel i lidt af gangen og ælt. Lad dejen hæve i ca. 1 time.
Tomatpuréen:
Bland ingredienserne og smag til med salt og peber.
Lav pizzasneglene:
Når dejen har hævet, rulles den ud til ca. 30*40 cm.
Smør tomatpuréen ud og fordel fyldet (løg, peberfrugt, feta, gulerod, oliven, skinke og halvdelen af osten).
Rul dejen sammen til en roulade. Skær rouladen i stykker à ca. 2 cm. Fordel pizzasneglene på bageplader med bagepapir. Drys resten af osten og oregano over.
Bag pizzasneglene i 13-14 minutter ved 200 grader.
De kan fryses og tages op til madpakker.