Rocky Road med Maltesers
Denne opskrift på Rocky Roads kombinerer mørk og lys chokolade, da der er brugt Maltesers i fyldet. Det giver et flot farvespil, og Maltesersene giver lidt knas, der passer perfekt sammen med de bløde skumfiduser.
Ingredienser
til 1 portion- 200 g mørk chokolade
- 25 g skumfiduser eller mini marshmallows
- 200 g Maltesers
Smelt chokoladen i ovnen ved 50 grader eller ved lav varme i en gryde.
Hvis du bruger skumfiduser, skal disse klippes i mindre stykker. Ellers kan du springe dette trin over.
Hak ¼ af Maltesersene groft, og læg dem til side. De skal bruges som topping.
Bland skumfiduserne og de resterende hele Maltesers, og hæld den smeltede chokolade over. Kom Rocky Road massen i en form (til 1 portion brugte jeg en form på 17 x 17 cm), der er beklædt med et stykke bagepapir. Drys med de hakkede Maltesers.
Sæt formen med din Rocky Road masse i køleskabet, og skær den i mindre stykker, når chokoladen er stivnet.