Salat med spidskål og avocado
God salat med spidskål og avocado samt hvedekerner, bær, feta og blomkål. Servér som tilbehør til middagen eller som frokostret i sig selv - gerne med denne dressing der løfter salaten til nye højder.
Ingredienser
til 4 personer- 100 g hele hvedekerner
- 50 g pinjekerner
- 1⁄4 hoved spidskål
- 2 peberfrugter
- 1⁄4 hoved blomkål
- 1⁄2 squash
- 50 g feta
- 20 vindruer (grønne eller blå efter smag)
- 25 g tørrede blåbær
- 25 g tørrede tranebær
- 1 avocado
Kog hvedekernerne efter pakkens anvisning og lad dem afkøle.
Rist pinjekerne på en tør pande til de er gyldne.
Snit spidskål, peberfrugter, blomkål, og squash i mundrette stykker.
Halver vindruerne og skær feta i tern.
Steg squash-stykkerne i 2 minutter og kom dem over hvedekernerne. Kom de resterende grøntsager i og dernæst vindruer, bær, feta og pinjekerner.
Halver avocadoen og tag stenen ud. Skrab det grønne frugtkød ud med en ske, og skær det i tern. Drys ternene over salat og server.
Se også denne lækre salat med spidskål og avocado