Røræg med ost og skinke
Der er intet som en god omgang røræg om morgenen, og i denne opskrift har æggene fået selskab af skinke og ost, der giver en helt forrygende smag. Server f.eks. røræggene med ristet rugbrød til.
Ingredienser
til 4 personer- 1 løg
- 4 skiver skinke
- 2 spsk smør
- 6 æg (M/L)
- 2 spsk vand
- 40 g revet ost
- 20 blade basilikum
- salt
- peber
- rugbrød
Hak løg og skinke helt fint.
Smelt smør på panden ved middelvarme, og svits løg og skinke i ca. 5 minutter.
Slå æggene ud i en skål, og tilsæt vandet. Rør det sammen med en gaffel, og hæld det på panden. Tilsæt revet ost, og rør rundt i æggemassen med en spatel, til den er færdig. Det tager kun et minuts tid.
Fordel røræg på tallerkener. Snit basilikumbladene fint, og brug dem til pynt. Krydr med salt og peber, og server f.eks. en skive ristet rugbrød til.