Små hapsere med ost og pølse
De skønneste små hapsere med ost og krydret pølse, der toppes med grøn pesto. De lækre bidder tager ingen tid at lave, og så passer de perfekt ind som en del af et tapasbord eller som en lille appetizer. I stedet for gouda med chili kan du sagtens bruge en almindelig gouda.
Ingredienser
til 16 stk- 8 skiver baguette
- 200 g gouda ost (med chili)
- 100 g chorizopølse
- ca. 1 dl grøn pesto
Rist brødskiverne, til de er dejligt sprøde. Skær imens osten og chorizopølsen ud efter det antal hapsere, du vil lave.
Halver brødskiverne, og læg en skive chorizopølse på hver. Placér et stykke ost ovenpå, og slut af med at fordele den grønne pesto på alle de små hapsere. Det passer med cirka én tsk. pesto på hver, og det kan godt betale sig at bruge en god, frisk pesto.