Stegt flæsk i Actifry
Nem opskrift på perfekt stegt flæsk i Actifry. Det bliver SÅ sprødt og er klar på kun 25 minutter.
Ingredienser
til 2 personer- 450 g svinebryst i skiver
- salt
Sådan laver du stegt flæsk i Actifry
- Drys svinebrystskiverne godt med salt, og skær dem evt. i halve, så de bedre kan være i Actifryen.
- Indstil temperaturen på din Actifry til 190 grader, og steg flæsket i ca. 20-25 minutter, til det er helt sprødt.
- Rørearmen i maskinen skal nok rotere flæskeskiverne under stegningen, så de bliver jævnt stegt, men tjek gerne i løbet af stegetiden, at stykkerne ikke er klumpet sammen.
Godt tilbehør til stegt flæsk:
Klassisk persillesovsGod salat til stegt flæsk og flæskesteg
Hvor mange skiver flæsk skal man beregne til hver?
Der kan være stor forskel på, hvor meget flæsk, man kan spise. Jeg regner dog som regel med, at én person spiser 5-6 skiver, eller hvad der svarer til 200-250 gram pr. person.
Fakta om opskriften
Måltid: Hovedret
Oprindelse: Det danske køkken
Tidsforbrug:
Arbejdstid i køkkenet:
Stegetid i Actifry:
Samlet tidsforbrug:
Næringsindhold for stegt flæsk i Actifry
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 632 kcal | 2527 kcal |
Kulhydrat | 1 g | 2 g |
Protein | 36 g | 142 g |
Fedt | 52 g | 210 g |
Næringsberegningen omfatter kun det stegte flæsk - ikke tilbehøret.