Stegte nudler med hakket svinekød og grøntsager
Lækre stegte nudler med karamelliseret svinekød, masser af grøntsager og en virkelig god smag.
Ingredienser
til 3 personer- 200 g nudler
- Kogende vand
- 3 peberfrugter
- 1⁄2 spidskål
- 1 bdt forårsløg
- 3 fed hvidløg
- 300 g hakket svinekød
- 5 spsk olie
- 6 spsk sojasauce
- 3 æg
Start med at gøre nudlerne klar
Kom nudlerne op i en skål, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i fem minutter, til de er næsten møre. Hæld vandet fra, og skyl nudlerne i koldt vand. Sæt dem til side til senere.
Skyl og snit grøntsagerne
Skyl peberfrugt, og skær dem i tynde strimler (husk at fjerne kernerne og de hvide hinder). Skyl spidskål og forårsløg, og snit begge dele fint. Gem gerne lidt af den grønne del af forårsløgene til at drysse over den færdige ret. Pil hvidløg, og sæt alle grøntsagerne til side til senere.
Steg svinekød, grøntsager og nudler
Brun det hakkede svinekød i halvdelen af olien ved høj varme. Det skal gerne tage farve og blive gyldent. Tilsæt halvdelen af sojasaucen, og lad det koge ind i kødet et minuts tid.
Skub kødet til side, og tilsæt den sidste halvdel olie og grøntsagerne. Pres hvidløg over, og vend det godt rundt. Svits det ved høj varme i et par minutter, til grøntsagerne begynder at falde lidt sammen.
Tilsæt sojasauce og nudler, og vend det hele godt sammen. Lad det svitse et par minutter under omrøring.
Tilsæt æg
Pisk æggene let sammen. Skub grøntsager og nudler til side, og hæld æggene på panden. Lad dem stege lidt, imens du rører i dem, så de begynder at ligne røræg.
Bland det hele godt sammen - så er de stegte nudler klar til servering.
Se også:
Lækre stegte ris med hakket oksekød
Næringsindhold for opskriften
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 766 kcal | 2298 kcal |
Kulhydrat | 63 g | 190 g |
Protein | 42 g | 126 g |
Fedt | 36 g | 108 g |