Stenbiderrogn med rødløg og creme fraiche
Dejlig lille appetizer, snack eller forret med stenbiderrogn og creme fraiche, der serveres i små "skåle" af bagte rødløg.
Ingredienser
til 6 personer- 6 rødløg (små)
- 3 spsk olie
- 3 spsk æbleeddike eller hvidvinseddike
- salt
- peber
- 2 dl creme fraiche
- 100 g stenbiderrogn
- dild eller anden krydderurt efter smag
Skær lige akkurat top og bund af rødløgene, og skær dem i halve.
Bland olie, eddike, salt og peber sammen i en skål eller i en frysepose. Kom de halve løg i og fordel blandingen på alle sider.
Læg rødløgene på en bageplade med bagepapir med den flade side nedad. Bag i en forvarmet ovn ved 150 grader i ca. 20-25 minutter. De skal være møre, men stadig faste, så de holder formen.
Lad de bagte rødløg køle lidt af og del så skallerne/lagene fra hinanden. Kom en lille klat creme fraiche i hver skal, og derefter stenbiderrogn. Brug en teske.
Drys med salt og peber og pynt med dild eller anden krydderurt efter smag.
Servér som en lille appetizer, snack eller forret.