Fyldte squash med svinekød
Dejlige ovnbagte squash fyldt med en lækker blanding af hakket svinekød, fintsnittet hvidløg og peberfrugt i tern - hele herligheden toppet af med en god portion smeltet ost, der lige sætter prikken over i'et.
Ingredienser
til 3 personer- 3 squash
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 røde peberfrugter
- olie til stegning
- 500 g hakket svinekød
- 2 spsk tørret timian
- salt
- peber
- 150 g mozzarella ost eller parmesan
Sådan laver du fyldte squash med svinekød
- Skyl squashene, flæk dem på langs, og udhul dem med en teske. Hak squashenes "indmad" fint.
- Hak løg og hvidløg fint. Skær peberfrugterne i små tern.
- Kom olien på en pande eller i en gryde, og brun det hakkede svinekød heri.
- Tilsæt løg og hvidløg, og lad det stege et par minutter. Tilsæt peberfrugterne og det hakkede squash-indmad.
- Steg ved middel-høj varme, indtil væden fra svinekødet og grøntsagerne er fordampet. Smag fyldet til med timian, salt og peber.
- Læg de udhulede squash i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir. Kom fyldet i. Læg mozzarellaskiver på toppen eller drys med revet parmesan.
- Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter, eller til squashene er møre (men stadig har lidt bid), og osten er smeltet og let gylden.
Se også:
Fyldte squash med oksekød
Næringsindhold for faseret squash
pr. halve squash | pr. person | hele portionen | |
---|---|---|---|
Kalorier | 266 kcal | 532 kcal | 1596 kcal |
Kulhydrat | 10 g | 20 g | 60 g |
Protein | 26 g | 52 g | 157 g |
Fedt | 12,5 g | 25 g | 75 g |
- Publiceret d.
- 27.04.15.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Grøntsager ›
- Squash ›
- Fyldte squash