Tacos med kylling
Klassiske tacos med alt, hvad hjertet (og smagsløgene) begærer. En overflod af farverige grøntsager, krydret kylling og kidneybønner giver den helt rigtige mexicanske feeling, toppet med avocadocremen, som sikrer en blød landing.
Ingredienser
til 4 personer- 8 tacoskaller
- 100 g revet ost
- 1⁄2 squash
- 1 grøn peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 1 gulerod
- 1 porre
- 1 ds majs (lille)
- 1⁄2 ds kidneybønner i chilisauce
- 1⁄2 ds kidneybønner
- 1 ds tomatpassata
- 3 kyllingebryster
- 1 ps tacokrydderi
- olie
Avocadocreme
- 2 avocadoer
- 1⁄2 hvidløg
- 2 spsk citronsaft
- salt
- peber
- 2 spsk creme fraiche
Vask og rens alle grøntsagerne og skær dem i tern. Skær ligeledes kyllingebrysterne i tern.
Kom olie i to gryder, kom grøntsagerne i den ene og kyllingen samt tacokrydderiet i den anden.
Efter 5 minutter tilsættes bønner, majs og tomatpassata til gryden med grøntsager. Lad det simre i 5 minutter.
Fordel kylling- og grøntsagsfyld i tacoskallerne. Læg dem på en bageplade med bagepapir og drys revet ost over. Kom skallerne i ovnen i 5 minutter ved 175 grader.
Alternativt kan skallerne lunes uden fyld, og fyldet kommes i ved servering.
Avocadocreme:
Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab det grønne frugtkød ud med en ske, og blend det med de øvrige ingredienser i en foodprocessor. Smag til med salt og peber.
Velbekomme:-)