Tapas med pesto
Tapas med en krydret smag fra pestoen, saftigt suppleret med tomatskiver og umami-rig parmesan. Har du daggammelt brød liggende, kan det sagtens bruges. Og skal det være ekstra luksuriøst, kan du lave pestoen selv.
Ingredienser
til 32 stk- 8 skiver hvidt brød
- 50 g pesto
- ca. 5 tomater
- 100 g parmesanost
Rist brødskiverne på en tør pande eller på en brødrister (hvis du bruger friskbagt brød til dine tapas skal det ikke ristes). Skær hver skive brød i 4 stykker. Smør dem med et tyndt lag pesto.
Skær tomaterne i skiver. Læg en skive tomat og et stykke ost på hver skive brød.
Server de flotte tapas.
- Publiceret d.
- 21.01.14.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Europæisk ›
- Spansk mad ›
- Tapas