Varm chiagrød
Denne super nemme opskrift på dejlig varm chiagrød er nem at følge, og resultatet bliver en cremet grød, der konsistensmæssigt er lidt tyndere end risengrød, men smager ligeså dejligt.
Ingredienser
til 4 personer- 2 dl chiafrø
- 2 dl vand
- salt
- 1 l sødmælk
- sødemiddel (f.eks. stevia, sukrin, e.l.)
Topping
- smør
- kanel
Kom chiafrø, vand og salt i en gryde, og sæt den på et blus ved middelvarme. Tilsæt mælken, når vandet er væk.
Der skal røres godt undervejs. Brug evt. et piskeris, så chiafrøene ikke klumper sammen.
Smag grøden til med sødemiddel efter ca. 30 minutter, og server evt. chiagrøden med kanel og en smørklat på toppen.
Tip:
Du kan også toppe den varme chiagrød med kanelsukker, men så er den naturligvis knap så sund.