Mexicansk mad - side 2
Her finder du en lidt alternativ opskrift på mexicanske brød med oksekød og nachos. Kan både spises som en let forret eller som hovedret.
Dejligt mexicansk tilbehør med bønner. Servér det f.eks. til kylling eller som fyld i pandekager eller tacos.
Lav spændende mexicanske ris for lige at gøre det hele helt fuldendt.
Har du rester af chili con carne, er du nødt til at lave disse sprøde og lækre quesadillas med smeltet cheddarost. Tager kun et splitsekund at forberede, og så klarer ovnen resten.
Vanvittigt lækre quesadillas med pulled pork, peberfrugt, forårsløg og smeltet cheddar. Genial måde at servere pulled pork på - også godt hvis du har rester af det langtidsstegte svin.
Fyldig tacosuppe med hakket kød og kidneybønner, der smager ekstra godt med en klat creme fraiche og en håndfuld sprøde nachos på toppen.
Chiligryde med sprøde tortillachips og diverse grøntsager. En lidt anderledes form for suppe.
En solid salat, hvor specielt kidneybønner og jalapeños er stærke referencer til det mexicanske køkken. Servér som tilbehør eller frokostsalat.
Sauce godt krydret og med peanutbutter og tomater. Så har du en sauce der kan hamle op med hvad som helst.
Er du glad for mexicansk inspireret mad? Så kommer du til at elske denne opskrift på tortilla lasagne, den er simpelthen fantastisk.
Hjemmelavede mexicanske tortillas med kyllingefyld. Hvis du har tiden til det, så er hjemmelavede majspandekager altså meget bedre end dem man køber.
Her finder du en skøn opskrift på mexicanske pandekager med krydret oksekød. Serveres med ris, guacamole, salsa, creme fraiche, oliven og en lækker salat.
En ekstra lækker chili con carne lavet med skært kød, som bliver smeltende mørt. En ret med masser af saft og kraft som også er god, hvis man skal lave mad til mange mennesker.
Gode grunde til at servere disse tacoskaller: 1. De fyldes med cremet avocadodressing og salat. 2. Det er nemt. 3. De er lige så hotte som deres hjemland.
De lækreste birria tacos, der er dejligt sprøde og fyldt med smeltet ost og det mest møre oksekød, man kan forestille sig.