And - Opskrifter med and
En stribe gyldne opskrifter på lækre, lune og evigt populære retter med and. Server stegt andebryst med appelsin til gæstemiddagen eller tilbered nemt den perfekte andesteg til mortensaften og jul.
En herlig opskrift på andesteg, som kan bruges til mortensaften, juleaften eller bare når der rigtigt skal spises godt til aftensmaden.
Rigtig god opskrift, der guider dig til, hvordan du tilbereder en andebryststeg, så den bliver helt perfekt.
Rigtig god opskrift, der guider dig til at stege sprøde andelår i ovnen, så de bliver helt perfekte med saftigt og mørt kød.
Se hvordan du kan lave ekstra saftige andelår i stegepose - endda med sprødt skind og en rigtig god smag.
Se hvordan du griber langtidsstegning af andelår an, så kødet bliver perfekt saftigt og skindet super sprødt.
De lækreste måder at bruge anderester på. Nem opskrift på 4 forskellige lækkerier med rester af and.
Se hvordan du steger andelår på panden, så skindet bliver perfekt sprødt og kødet bliver dejligt saftigt.
Super god opskrift på saftig peking and med sprødt og lækkert skind samt en fantastisk smag fra den simple marinade.
Er du træt af de traditionelle, danske retter, bør det ikke afholde dig fra at holde en hyggelig og festlig julefrokost alligevel. Server asiatisk and i stedet.
Lækker opskrift på andesteg lavet med ingefær og serveret med en frisk grønkålssalat. Et godt alternativ til den traditionelle and.
Stegte andebryster smager bare fantastisk og er ikke spor besværligt at lave. Steges på panden og inden servering skæres de i skiver.
Lækre andebryster med appelsinskal, som steges på panden. Simpelt at tilberede og super lækkert.
Den bedste opskrift på en lækker hjemmelavet andefond, der bliver dejligt koncentreret i smagen, så du kan lave en rigtig god sovs.
Rigtig god salat til and med appelsin, rødkål og grønkål samt en frisk dressing og sprøde nødder. Hurtig at bikse sammen, imens andestegen er i ovnen.
Rigtig god gammeldags sovs til and med en helt fantastisk smag fra andefond og fløde og en dejlig nem fremgangsmåde.