Kalkun - Opskrifter med kalkun
Underskønne opskrifter på rappe retter med kalkun. Prøv fedtfattigt kalkunbryst med pasta, kom det lækre kød i en vovet wok, anvend det i tern eller hakket, eksempelvis i flotte, fyldte peberfrugter.
En superb grøntsagsgryde med kalkun kan laves i et snuptag. En nem, lun og mættende hverdagsret for hele familien. Her kan børnene nemlig også være med.
Vores populære opskrift på kalkunbryst er let at lave og meget fedtfattig. Et sundt og velsmagende alternativ til aftensmaden med lækkert tilbehør.
Dejlig saftigt kalkunbryst skåret i tynde skiver og toppet med soltørrede tomater, ristede pinjekerner og frisk basilikum. Perfekt ret til både hverdag og fest.
Hjemmebagte buritos med spinat og fyld med marineret kalkun og peberfrugt. Gratineret med revet ost i ovnen.
Kalkun i fad er en ret fyldt med lækkert kalkunkød, naturligvis, samt broccoli, bacon og champignon. Serveres med frisk salat, flutes og en kold øl.
Stegt kalkunbryst og kogte asparges i orangecreme af appelsinsaft og creme fraiche.
Fedtfattig og helstøbt hverdagsret med mørt kalkunbryst, pasta og velkrydret tomatsauce. Det er nemt at lave, spækket med smag og henvendt til alle aldre.
Det er hurtigt at lave denne kalkunpande - så du har længere tid til at nyde den krydrede ret. Hverdagsmad med karakter. Og med masser af smag.
Det kræver hverken mange ingredienser eller meget tid at opgradere en lynfrokost eller kedelige mellemmåltider til lune, appetitlige ostebrød med røget kalkun.
De her fyldte peberfrugter vil pynte fantastisk til ethvert måltid. Og faktisk kan de sagtens serveres både til frokost, som hovedret eller som tilbehør.
Lad din kyllinge- eller kalkunfilet trække i en marinade, gerne over natten, af bl.a. eddike og hvidløg for ekstra smag. Servér med ris, grøntsager og dressing.
De her tarteletter er lidt anderledes, men de er rigtig gode - både til hverdag og fest.