Frikadeller - side 3
Skønne og sunde kyllingefrikadeller med mild spinat og et strejf af stærk chili. Frikadellerne er fuld af smag, og vil helt sikkert være et hit hos både børn og voksne.
Lækre linsedunser er en både sund og spændende middagsret serveret med f.eks. en fyldig salat og tzatziki. Resterne kan sagtens spises kolde til frokost dagen derpå.
Rodfrugtfrikadeller bliver aldrig kedelige; smagen kan nemt varieres med krydderier eller andre typer rodfrugter. Server som tilbehør eller vegetarisk hovedret.
Sønderjylland er ikke så mørkt som du går og tror. Prøv selv deres frikadeller og lad et ægte, sønderjydsk lyspunkt brede sig ved middagsbordet.
Frikadeller på traditionel vis som mormor lavede dem. Nemme at lave og yderst velsmagende.
Skønne og sunde edamamefrikadeller, som er nemme at lave og velegnede både som lun hovedret, hvor de kan serveres med det meste tilbehør og kolde i madpakken.
I denne opskrift bages frikadellerne i ovnen, hvor de får selskab af en bund af yoghurt, æg, salt og paprika. Bunden giver en dejlig smag til frikadellerne, og retten er meget nem at lave.
Helt klassisk frikadelleopskrift på gammeldags frikadeller, som smager som vor moder lavede dem.
Lav de lækreste rødbedefrikadeller af resterne fra din rødbedejuice, altså den såkaldte juice pulp. De vegetariske frikadeller er ikke bare flotte, men også fyldt med fibre og vitaminer.
Köfte er tyrkiske frikadeller, og de smager mums. De kan med fordel serveres med tzatziki, kartofler og salat til.