Forretter - side 10
Lav de bedste bruschettaer med mozzarella, pesto, tomater og hvidløg. Så kan det næsten ikke blive mere lækkert.
En blød suppe med en mild smag af peberfrugt. Simpel at lave og den kan bruges både som et let måltid i sig selv eller en forret, som de fleste vil kunne lide.
Bagte dadler med cremet feta og sprød parmaskinke. En skøn og hurtig lille snack til festens velkomstdrink eller når du blot har lyst til lidt lækkert.
Delikat og cremet fiskesuppe med torskefilet, porre, hvidvin og en velafbalanceret, rund smag og desuden en indbydende, lys kulør.
En dejligt cremet kartoffelsuppe med fløde, porrer og eventuelt lidt frisk persille på toppen.
Kokossuppen er en gylden godbid og et spændende alternativ til mere traditionelle grøntsagssupper.
En forfriskende, kold agurkesuppe med agurk og melon.
Kylling med rucola er en rigtig flot forret, men den kan sagtens bruges som hovedret også.
Laksepandekager med avocado er både ufatteligt nemme at lave, de er sunde samt en fryd for øjet.
Det tager kun 10 minutter at lave lækre laksepandekager med flødeost.
Friske og lækre laksepandekager med peberrod og rygeost. Utroligt nemme at lave.
De labre lakseruller med wasabi er umådeligt nemme at lave. Du har hurtigt en flot og fortræffelig forret eller frokost. De er også interessante som tilbehør.
Med laks og butterdej er det nemt at forberede forretten til flere mennesker i en fart, uden at gå på kompromis med hverken smag eller udseende.
En herlig sushiopskrift med frisk laks, lidt olie og sesamfrø. Laksen skal kun lige svitses i kanten, så den stadig er rå og blød inden i.
En skøn og oplagt forret i form af marinerede tigerrejer, som trækker i en lage med hvidløg i chiliolie.