Nytårsmad - side 2
En god rejecocktail er en herlig forret. Her er den lavet med ananas, rødløg og thousand island dressing.
Nem opskrift på lækre blinis fyldt med stenbiderrogn, creme fraiche og finthakket rødløg. Det er en simpel, smuk og velsmagende forret, der smager ekstra godt med et glas bobler til.
Frisk champagnesorbet til f.eks. nytår eller sommerfesten. Nem at lave og kan sagtens laves én eller flere dage i forvejen.
Sprudlende lækker drink til nytår med både champagne og gin samt appelsin og passionsfrugt, der giver en dejlig frisk smag. Kan bruges både som velkomstdrink og cocktail.
En ægte citronfromage lavet efter mormors opskrift, så den bliver super luftig og lækker.
Se her, hvordan du helt perfekt steger en lækker oksemørbrad på panden. Det delikate kød får masser af smag fra smør, hvidløg og krydderurter.
Denne opskrift på blinis er dejligt nem. Pandekagerne holder sig saftige og luftige – selv dagen efter. De smager skønt med f.eks. laks, rejer, stenbiderrogn eller kaviar, og de udgør en smuk forret.
Kanongode kartofler til oksemørbrad i form af små kartoffelstakke, der steges super sprøde på alle sider. Fantastisk tilbehør, når det skal være ekstra luksus.
De her koral tuille er simpelthen så smukke og perfekt, når der skal gøres ekstra ud af pynten.
Et kransekagetårn behøver ikke være svært at lave, selvom det ser imponerende flot ud. Her får du en opskrift, der fortæller dig præcis, hvordan du skal gøre.
Når man tilbereder oksemørbrad i sous vide, kan man være sikker på at få det smukkeste og møreste kød hver gang, og metoden er overraskende nem.
Frisk og lækker salat, der passer rigtig godt til oksemørbrad. Super godt tilbehør til f.eks. nytår, hvor salaten også gerne må være lidt luksus.
Kanongod sauce med masser af smæk på smagen fra rødvin, fond og fløde. En rigtig luksus sauce, der passer rigtig godt til oksemørbrad.
Super godt gourmet tilbehør med lækre stegte svampe på en bund af dejlig svampepuré. Helt sikkert de lækreste svampe at servere til godt kød.
Fantastisk svampesauce med en super god smag og en dejlig cremet konsistens. Vel nok en af de allerbedste saucer, du kan servere til et lækkert stykke oksemørbrad.