Nytårsmad - side 2
![Jeg bruger tigerrejer i rejecocktails - de er mere faste og sprøde.](/images/733/364x182/rejecocktail-med-ananas.jpg)
En god rejecocktail er en herlig forret. Her er den lavet med ananas, rødløg og thousand island dressing.
![Blinis toppet med stenbiderrogn, creme fraiche og rødløg - lækker forret](/images/5001/364x182/blinis-stenbiderrogn.jpg)
Nem opskrift på lækre blinis fyldt med stenbiderrogn, creme fraiche og finthakket rødløg. Det er en simpel, smuk og velsmagende forret, der smager ekstra godt med et glas bobler til.
![Her er champagnesorbeten serveres sammen med chokoladekage og råsyltede skovbær.](/images/1153/364x182/champagnesorbet.jpg)
Frisk champagnesorbet til f.eks. nytår eller sommerfesten. Nem at lave og kan sagtens laves én eller flere dage i forvejen.
![Champagne og gin gør denne drink særligt festlig og velegnet til nytår](/images/8081/364x182/drinktilnytaar.jpg)
Sprudlende lækker drink til nytår med både champagne og gin samt appelsin og passionsfrugt, der giver en dejlig frisk smag. Kan bruges både som velkomstdrink og cocktail.
![Der er bare ikke noget, der slår sådan en god gammeldags citronfromage](/images/8810/364x182/aegtemormorcitronfromage.jpg)
En ægte citronfromage lavet efter mormors opskrift, så den bliver super luftig og lækker.
![Stegemetoden giver et perfekt rosa resultat og super saftigt kød.](/images/8039/364x182/oksemoerbradpande.jpg)
Se her, hvordan du helt perfekt steger en lækker oksemørbrad på panden. Det delikate kød får masser af smag fra smør, hvidløg og krydderurter.
![Et fad fyldt med små hjemmelavede blinis pandekager.](/images/5002/364x182/blinis.jpg)
Denne opskrift på blinis er dejligt nem. Pandekagerne holder sig saftige og luftige – selv dagen efter. De smager skønt med f.eks. laks, rejer, stenbiderrogn eller kaviar, og de udgør en smuk forret.
![Sprøde kanter og lag på lag kartofler smager helt fantastisk](/images/7981/364x182/kartofleroksemoerbrad.jpg)
Kanongode kartofler til oksemørbrad i form af små kartoffelstakke, der steges super sprøde på alle sider. Fantastisk tilbehør, når det skal være ekstra luksus.
![Den smukkeste og nemmeste pynt får man, når man laver koral tuille](/images/8845/364x182/koraltuille.jpg)
De her koral tuille er simpelthen så smukke og perfekt, når der skal gøres ekstra ud af pynten.
![et tårn af kransekage med flag](/images/3118/364x182/kransekagetaarn.jpg)
Et kransekagetårn behøver ikke være svært at lave, selvom det ser imponerende flot ud. Her får du en opskrift, der fortæller dig præcis, hvordan du skal gøre.
![Den lækreste møre oksemørbrad](/images/5034/364x182/oksemoerbradsousvide.jpg)
Når man tilbereder oksemørbrad i sous vide, kan man være sikker på at få det smukkeste og møreste kød hver gang, og metoden er overraskende nem.
![Salaten er fyldig og lækker og passer helt vildt godt til oksemørbrad](/images/8002/364x182/salatoksemoerbrad.jpg)
Frisk og lækker salat, der passer rigtig godt til oksemørbrad. Super godt tilbehør til f.eks. nytår, hvor salaten også gerne må være lidt luksus.
![Den lækre rødvinssauce er klar til at sætte prikken over i'et på en lækker menu med oksemørbrad](/images/8049/364x182/sauceoksemoerbrad.jpg)
Kanongod sauce med masser af smæk på smagen fra rødvin, fond og fløde. En rigtig luksus sauce, der passer rigtig godt til oksemørbrad.
![Lidt citron og persille giver både svampepuré og stegte svampe en dejlig smag.](/images/8044/364x182/gourmetsvampekoed.jpg)
Super godt gourmet tilbehør med lækre stegte svampe på en bund af dejlig svampepuré. Helt sikkert de lækreste svampe at servere til godt kød.
![En lækker rosastegt oksemørbrad får godt selskab af den gode svampesauce med fond, fløde og balsamico](/images/8047/364x182/cremedesvampe.jpg)
Fantastisk svampesauce med en super god smag og en dejlig cremet konsistens. Vel nok en af de allerbedste saucer, du kan servere til et lækkert stykke oksemørbrad.