Nytårsmad - side 3
Lav en herlig tunmousse med et strejf af kaperssmag, som gør den ekstra lækker. Herlig forret.
Super lækre blinis med smilende æg og rogn fra laks eller ørred på en dejlig flødeostecreme med purløg. Rognen løfter serveringen og gør dine blinis ekstra elegante at se på.
Lav den klassiske rejecocktail med blandt andet avocado og en herlig dressing af creme fraiche og akaciehonning.
Fantastisk opskrift på crème brûlée med vanilje og rom, der smager helt perfekt med den sprøde karamel på toppen. Og så er det faktisk overraskende nemt at lave.
En herlig mousse med hvid chokolade og græsk yoghurt. En dessert som dine gæster vil elske dig for.
Skal nytårsaften være lidt eksotisk, så prøv denne opskrift på indisk nytårsmad i form af svinekød i karry med løg, peberfrugt og champignon.
Skøn vegetarisk forret med lynsyltede bolsjebeder, fintskårne radiser og en dejlig creme med avocado og dild. Retten er festlig, lækker og overraskende nem at lave.
En lækker og smuk ret med torsk og bacon på en bund af skøn kartoffelmos og med dejlige balsamicobagte rødbeder til. Perfekt ret til efterår og vinter.
Mild og rund torskesuppe med fennikel. Kan både bruges som forret eller hovedret.
Sprød bacon, bløde og søde abrikoser og ostens røgede smag forenes i denne lille lækre og nemme snack. Også velegnet som pindemadder.
En rigtig dejlig jordbærdessert, som giver den helt rigtige "underblæste" effekt, som en soufflé skal have.
En herlig sushiopskrift med frisk laks, lidt olie og sesamfrø. Laksen skal kun lige svitses i kanten, så den stadig er rå og blød inden i.
Opskrift på grønlangkål, som går rigtigt godt til for eksempel skinke og brune kartofler.