Nytårsmad - side 3
![Med kapers i og som pynt på toppen.](/images/715/364x182/tunmousse-med-kapers.jpg)
Lav en herlig tunmousse med et strejf af kaperssmag, som gør den ekstra lækker. Herlig forret.
![Lækre små blinis med flødeostecreme, rogn og blødkogt æg](/images/5005/364x182/blinis-rogn-aeg.jpg)
Super lækre blinis med smilende æg og rogn fra laks eller ørred på en dejlig flødeostecreme med purløg. Rognen løfter serveringen og gør dine blinis ekstra elegante at se på.
![En god forret som alle kan lide.](/images/697/364x182/rejecocktailmedavocado.jpg)
Lav den klassiske rejecocktail med blandt andet avocado og en herlig dressing af creme fraiche og akaciehonning.
![Crème brûlée er ikke en fransk dessertklassiker uden grund.](/images/7131/364x182/brulee-vanilje-rom.jpg)
Fantastisk opskrift på crème brûlée med vanilje og rom, der smager helt perfekt med den sprøde karamel på toppen. Og så er det faktisk overraskende nemt at lave.
![Ved servering kan chokolademoussen f.eks. pyntes med bær og hakket mørk chokolade.](/images/665/364x182/hvid-chokolademousse.jpg)
En herlig mousse med hvid chokolade og græsk yoghurt. En dessert som dine gæster vil elske dig for.
![Et fast indslag i indiske nytårsmenuer.](/images/452/364x182/indisknytaarsmadsvinekoed.jpg)
Skal nytårsaften være lidt eksotisk, så prøv denne opskrift på indisk nytårsmad i form af svinekød i karry med løg, peberfrugt og champignon.
![Meget smuk vegetarisk forret med bolsjebeder og avocadocreme](/images/5027/364x182/vegatarisk-forret.jpg)
Skøn vegetarisk forret med lynsyltede bolsjebeder, fintskårne radiser og en dejlig creme med avocado og dild. Retten er festlig, lækker og overraskende nem at lave.
![Kan også serveres som forret. Så er der nok til 4 personer.](/images/100/364x182/torsk-bacon-roedbeder.jpg)
En lækker og smuk ret med torsk og bacon på en bund af skøn kartoffelmos og med dejlige balsamicobagte rødbeder til. Perfekt ret til efterår og vinter.
![God fiskesuppe med torsk og brøndkarse på toppen.](/images/1158/364x182/torskesuppe.jpg)
Mild og rund torskesuppe med fennikel. Kan både bruges som forret eller hovedret.
![Forsøg at lave dem så man kan se både bacon, abrikosen og osten. Åbningen skal dog ikke være så stor at osten flyder ud.](/images/941/364x182/baconsvoebte-abrikoser.jpg)
Sprød bacon, bløde og søde abrikoser og ostens røgede smag forenes i denne lille lækre og nemme snack. Også velegnet som pindemadder.
![En spændende servering for alle.](/images/612/364x182/jordbaersouffle.jpg)
En rigtig dejlig jordbærdessert, som giver den helt rigtige "underblæste" effekt, som en soufflé skal have.
![Flot og lækker sushi.](/images/721/364x182/laksetataki.jpg)
En herlig sushiopskrift med frisk laks, lidt olie og sesamfrø. Laksen skal kun lige svitses i kanten, så den stadig er rå og blød inden i.
![Grønlangkålen ligger klar i gryden.](/images/690/364x182/opskriftpaagroenlangkaal.jpg)
Opskrift på grønlangkål, som går rigtigt godt til for eksempel skinke og brune kartofler.