Rabarber - Opskrifter med rabarber
Gode opskrifter med rabarber. Prøv vores opskrift på rabarberkage, rabarbergrød eller rabarbermarmelade. Rabarberkompot kan også varmt anbefales.
Kanongode rabarberhorn med det lækreste marcipanfyld og dejlige rabarbertern - en helt uimodståelig kombination, der smager af sommer og sol.
Super lækker opskrift på gammeldags rabarbergrød, hvor klumperne bliver siet fra, så der kun er den rene grød tilbage. Det smager så skønt, og kombinerer på fineste vis det friske med det søde.
Sprøde rabarberchips, der er meget lette at lave. De passer sig selv i ovnen, og kan bruges både som tilbehør eller som en lækker snack i sig selv.
Laves ligesom æbleflæsk - blot med rabarber. Rabarberflæsk har en god balance mellem det syrlige og søde, det bløde og sprøde.
Virkelig god rabarberkylling i en cremet sovs med karry, ingefær og kokosmælk. Laves i ovnen, så den er ekstra nem.
Spændende rabarberrelish med syrlige rabarber, men stadig med den autentiske, krydrede, indiske smag, som en rigtig relish skal have. Fantastisk tilbehør.
En skøn rabarberkage med marengs, som vor mormor lavede den. Kagen er helt igennem fantastisk på en dejlig sommerdag.
En mageløs måde at udnytte smagen af rabarber på. Rabarbercrumble er super simpelt at lave og smager fuldkommen forrygende, specielt serveret med kold vaniljeis.
Skøn og forfriskende sorbet med rabarber, der både kan laves med eller uden ismaskine. Prøv den - du vil elske den.
I denne rabarbertrifli forenes de sur-søde rabarber på skønneste vis med sprøde makroner, blød vaniljecreme og fed fløde. Kort sagt en fantastisk dessert.
En supernem opskrift på rabarberkompot i ovnen. Den skal bare prøves.
Den bedste opskrift på rabarbersuppe, som kan spises både kold og varm - evt. med en klat vaniljeis, flødeskum eller skyr.
Utrolig nem og lækker rabarbertærte med frosne rabarber og sprød smuldredej på toppen.
Fantastisk lækker rabarbertærte med vanilje og marcipan. Kombinationen af den sprøde bund og de bløde rabarber smager skønt - især med en lille klat creme fraiche eller flødeskum til.
Ovnbagte rabarber med vaniljecreme, makroner og mynte. En fantastisk symfoni af det sure og søde, det cremede og sprøde.