Gryderetter - side 2
Lækker aftensmad med kylling, pasta og grøntsager, der tilberedes på kun 30 minutter. Perfekt til en travl hverdag, hvor tiden er knap.
En fiskegryde som rigtigt giver varmen. Gryden indeholder flere ingredienser som giver en fantastisk smag og serverer man den sammen med ris eller kartofler, mætter retten endnu mere.
Mega god dahl lavet med grønne linser og masser af grøntsager samt kokosmælk, så den bliver dejligt cremet.
Super lækker version af den klassiske italienske ragu alla Bolognese, eller som vi siger på dansk: kødsovs. Opskriften er meget tæt på originalen, og selvom den tager tid, er den faktisk nem at lave.
Fantastisk mørbradgryde med bacon, peberfrugter og en lækker cremet flødesovs med paprika. En nem ret, der er propfyldt med dejlig smag.
Virkelig nem og lækker one pot pasta med kylling, peberfrugt og champignon i en cremet paprikasovs. Alt tilberedes i én gryde, så det er ekstra nemt.
Lækkert simremad med en fantastisk sovs og kød så mørt, at det kan tygges med øjenlågene.
Lækker og fyldig enebærgryde med en skøn kombination af mørt kød og cremet sovs med en dejlig, sød smag af enebær. Perfekt sammen med en blød kartoffelmos.
Lækker rustik gryderet med mørt oksekød i tern og masser af smag fra søde gulerødder, gyldne champignoner og friskhakket persille. Det er simremad, når det er allerbedst.
Dejlig nem opskrift på lammegryde med tomat, der smager helt forrygende. Lammekødet akkompagneres af løg, hvidløg, persille og jalapenos, der giver retten lidt kapow.
Nem og lækker opskrift på karrygryde med hakket svinekød, hvidkål og kokosmælk samt frisk ananas og forårsløg på toppen.
Lækker opskrift på ungarsk gullash med mørt oksekød og gode grøntsager i en vidunderlig paprikasauce med masser af smag.
Klassisk ungarsk paprikagryde med skært oksekød, hvor langtids-tilberedningen gør kødet smeltende mørt.
Den burgundiske kødgryde er en robust gryderet inspireret af landlig, fransk madlavning. Laves med oksekødsstykker og sunde, farverige grøntsager.
Coq au vin er en traditionel fransk gryderet med hane/kylling i vin.