Skaldyr - side 2
Krebsehaler med blandt andet avocado, rødløg og cherrytomater i hvedetortillas er en perfekt appetitvækker inden hovedretten.
En fantastisk opskrift på den klassiske spanske ret paella med kylling, chorizopølse, rejer og blåmuslinger.
Nem pasta med stegte rejer i hvidløg og fløde. Saucen får en lille smule hvidvin og citron, der giver ekstra friskhed til den fyldige, cremede ret.
Skøn forret bestående af lækre jomfruhummere med friske grønne asparges og en let syrlig hvidvinssauce, der passer forrygende til skaldyr.
En rigtig god rejesalat som smager godt på brødet eller som en lille forret. Meget simpelt og velsmagende.
En spændende pastaret med lækre rejer og grøntsager, som virkelig smager fantastisk på en skøn hverdagsaften.
Anderledes karryret med både rejer, kylling og friske grøntsager i en dejlig karry-flødesovs.
En skøn og oplagt forret i form af marinerede tigerrejer, som trækker i en lage med hvidløg i chiliolie.