Gammeldags mad - side 2
![Oksekød og kraftben koges med grøntsager til den lækreste gammeldags oksekødssuppe.](/images/3069/364x182/gammeldagsoksekoedssuppe.jpg)
Gammeldags oksekødssuppe
Helt fantastisk gammeldags oksekødssuppe kogt på kraftben og et stykke oksebov. Suppen tager nogle timer at lave, men resultatet taler for sig selv, og så er det ekstremt tilfredsstillende at koge sin egen suppe.
![Her er oksestegen serveret med bådkartofler og fransk løgfad.](/images/348/364x182/gl-dags-oksesteg.jpg)
Gl. dags oksesteg
God gl. dags oksesteg med løg og gulerødder. Tilberedt i rødvin og bouillon, som også giver en dejlig sauce med masser af smag.
![Rabarberflæsk dekorativt drysset med grøn persille.](/images/1470/364x182/rabarberflaesk.jpg)
Rabarberflæsk
Laves ligesom æbleflæsk - blot med rabarber. Rabarberflæsk har en god balance mellem det syrlige og søde, det bløde og sprøde.
![Dejlig spidskålssalat med mormordressing og syrlige ribs](/images/5719/364x182/spidskaalssalat-ribs.jpg)
Spidskålssalat med mormordressing, mandler og ribs
Dejlig sommerlig spidskålssalat med klassisk mormordressing, syrlige ribs og ristede mandler. Den perfekte balance af syrligt og sødt, cremet og sprødt.
Gammeldags bøfsandwich med sovs
Har du lyst til at lave det hele fra bunden med masser af dejligt tilbehør til så er denne opskrift lige noget for dig.