Gammeldags mad - side 2
Vores populære opskrift på oksesteg sikrer dig et lækkert måltid. Tilberedningen er let og oksestegen bliver utroligt mør og velsmagende.
Helt fantastisk gammeldags oksekødssuppe kogt på kraftben og et stykke oksebov. Suppen tager nogle timer at lave, men resultatet taler for sig selv, og så er det ekstremt tilfredsstillende at koge sin egen suppe.
God gl. dags oksesteg med løg og gulerødder. Tilberedt i rødvin og bouillon, som også giver en dejlig sauce med masser af smag.
Laves ligesom æbleflæsk - blot med rabarber. Rabarberflæsk har en god balance mellem det syrlige og søde, det bløde og sprøde.
Dejlig sommerlig spidskålssalat med klassisk mormordressing, syrlige ribs og ristede mandler. Den perfekte balance af syrligt og sødt, cremet og sprødt.
Har du lyst til at lave det hele fra bunden med masser af dejligt tilbehør til så er denne opskrift lige noget for dig.