Kyllingebryst - side 2
Lækre ovnbagte brystfileter af kylling med skiver af tomat, frisk basilikum og dejlig smeltet mozzarella.
Aftensmenuen, som er både overskuelig at tilberede og som hele familien vil elske: Kyllingebryst på en bund af ris med frisk peber og sprød bacon.
Giv kyllingefileterne karakter med en meget nem abrikossovs. Den tager ikke mange minutter at blande. God hverdagsret, serveret med ris og evt. frisk salat.
Lune, lækre kyllingebryster, som er skåret over på langs, stegt og herefter overhældt med en kraftfuld tomatsovs med flødeost.
En super sprød ret, som vil smage hele familien. Kyllingebryster på rodfrugter, krydret og bagt i ovnen. Serveres med brød og grønne bønner.
Ovnbagt kyllingebryst med kraftig smag fra bacon og blåskimmelost. Server med den nemme broccolisalat og f.eks. kartofler. Så har du hurtigt en helstøbt hovedret.
Kyllingebryst med fyld er en nem og lækker opskrift, hvor fyldet kan varieres efter smag.
Kyllingebryster kan simpelt gøres rigtig appetitvækkende. Det er blot at tilsætte rød pesto og smøreost. En dejlig hovedret, som hele familien vil være vilde med.
Aromatisk ovnret. Kyllingebryst er godt matchet med den milde, franske flødedreng President Saint Paulin. Server nemt som lun hverdagsret med brød og salat.
Tilbered kyllingebrysterne på en anderledes, interessant måde. Her både steges de og kommes i ovnen med nachos, salsa, fløde og gylden ost.
Colaen giver kyllingen en let sødlig smag, og marinaden hjælper desuden til at kyllingen holder sig saftig.
Rigtig lækker og nem aftensmad med ovnbagt kylling, dejlige grøntsager og en virkelig god dressing.
Rigtig lækker gryderet med kartoffelmos, der er inspireret af bøf stroganoff, men lavet med kylling, så den er hurtigere at bikse sammen.
En farverig, lækker marokkansk ret med kyllingebryst, ris, gode grøntsager og smagfulde krydderier. Tilberedes i ovnen og serveres som den er eller med salat som tilbehør.
Super lækker og ikke mindst vildt nem kyllingelasagne med spinat og mornaysauce. Lasagnen er toppet med smeltet mozzarellaost, så den smager ekstra godt.