Nem kyllingelasagne med spinat og mornaysauce
Denne mega nemme kyllingelasagne med spinat og mornaysauce smager forrygende og er perfekt, når det skal gå stærkt. Med ganske få ingredienser kan man fremtrylle en super lækker lasagne med minimal forberedelse.
Ingredienser
til 4 personer- 4 kyllingefileter
- salt
- peber
- 1 spsk olie
- 800 g tomatsauce
- 175 g spinat
- 250 g mornaysauce
- ca. 12 lasagneplader
- 100 g revet mozzarella
Sådan laver du den nemme kyllingelasagne
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Skær evt. fedt og sener af kyllingefileterne, og skær dem i mundrette bidder.
- Krydr dem med salt og peber, og brun dem af i olien ved høj varme. Tag kyllingestykkerne af panden, og sæt dem til side.
- Skrud ned til svag varme, og kom tomatsaucen på panden.
- Skyl spinaten grundigt, og kom den i tomatsaucen.
- Smør et ildfast fad med lidt olie, og start derefter med at smøre en lille smule tomatsauce i bunden. Læg derefter et lag lasagneplader ovenpå, så et lag tomatsauce og dernæst kyllingestykker og mornaysauce. Fortsæt således, indtil alle ingredienserne er brugt.
- Sæt kyllingelasagnen i ovnen, og bag den i 15 minutter.
- Tag lasagnen ud af ovnen, og drys med revet mozzarella. Bag den herefter i 15-20 minutter mere, til lasagnepladerne er al dente.
Næringsindhold for kyllingelasagnen
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 634 kcal | 2535 kcal |
Kulhydrat | 55 g | 220 g |
Protein | 49 g | 194 g |
Fedt | 23 g | 91 g |
- Publiceret d.
- 04.09.18.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Europæisk ›
- Italiensk mad ›
- Lasagne ›
- Lasagne med spinat