Rodfrugter - side 2
Dejlig hverdagsret med kylling, marinerede rodfrugter og parmesanost i fad. Retten passer næsten sig selv i ovnen, og egner sig derfor perfekt som aftensmad i en travl hverdag.
Rodfrugtfrikadeller bliver aldrig kedelige; smagen kan nemt varieres med krydderier eller andre typer rodfrugter. Server som tilbehør eller vegetarisk hovedret.
Fantastisk flot og farverig salat, hvor bolsjebedernes smag går rigtig godt i spænd med de søde blommer og den cremede feta.
Små stave af selleri, som vendes i olie og bages i ovnen. Simpel opskrift på nemt tilbehør.
Kartoffelmos med rodfrugter er nemt at lave og giver lige det ekstra pift til den traditionelle ret.
En super sprød ret, som vil smage hele familien. Kyllingebryster på rodfrugter, krydret og bagt i ovnen. Serveres med brød og grønne bønner.
Her er kartoffelmosen, som får børnene til at spise både gulerødder og persillerod. Servér som tilbehør til hovedretter, specielt god til div. sammenkogte retter.