Tomater - side 4
En skøn lille opskrift på tomatsandwich med mozzarella ost og frisk basilikum, som kan laves i løbet af ingen tid.
Dejlig tomatsalat med lækker balsamico på, som tilføjer dybe, aromatiske smagsnuancer til den friske salat.
Det er fantastisk simpelt at lave en simpelthen fantastisk tomatsauce med friske tomater. Servér med enhver form for pasta og du har en karakterfuld hverdagsret.
Rigtig god tomatsuppe, der smager dejligt og serveres med hårdkogte æg. Hurtig og simpel ret at bikse sammen.
En skøn omgang tortellini med tomater og rucola, der både ser indbydende ud, smager skønt og tilmed er overraskende nemt og hurtigt at lave.
Det her vandmelon-pindsvin er en super festlig måde at servere spyd på. Her er det spyd med tomat, mozzarella og frisk basilikum – en klassisk caprese i tapasform.
Utrolig nem vandmelonsalat med små tomater, mozzarella og basilikum. Mere kræver det ikke at lave en god salat.
Lækre æggemuffins fyldt med masse grøntsager og en dejlig frisk topping bestående af både creme fraiche og purløg. Perfekt til morgenmad, brunch eller en nem frokost.
Sublim hovedret med møre entrecotes bøffer, serveret med en tomatsauce, som virkelig smager af noget. Det bedste er, at retten er både nem og hurtig at lave.
En klassisk, græsk tomatsalat med saftige tomater, cremet feta, sorte oliven og frisk, grøn basilikum.
Autentisk salsa er simpelt selv at lave. Og smager forrygende til mexicanske retter, naturligvis, men også til alle slags kød og fisk - eller oven på et spejlæg.
Lækker luksussalsa lavet af fed, sund avocado og røde tomattern. Nemt og hurtigt at lave og velegnet som dip, smørelse eller hvad du kan finde på.
Nemmere - og hurtigere - bliver det ikke at tilberede et fuldendt aftensmåltid. Sauterede tomater, friske forårsløg og sorte oliven akkompagnerer smukt pastaen.
Super hurtig opskrift på små sunde "pizzaer" med squash, tomat og smeltet ost. Let at lave og så er de low carb.
Sprød tapas, piftet op med pesto. Den lille ret er nemt og hurtigt tilberedt og god som aromatisk appetizer, kulørt tilbehør eller som komponent i tapasmenuen.