Porrer - Opskrifter med Porrer
De fleste elsker en god porretærte eller en nærende porresuppe. Disse opskrifter samt blandt andet opskrifter på farserede porrer og porrepasta med kylling kan du finde i denne kategori.
Porrerne blancheres et øjeblik, før der kommes fars rundt om, og de rulles i rasp. De farserede porrer steges gyldne og serveres som en lækker hovedret.
Lækker og luftig opskrift på porregratin. Laves i ovnen.
Mega lækre porrer i ovn med hvidløg, citron og smør, som skaber en super dejlig smag. Nemt tilbehør, der passer sig selv i ovnen.
Nem og hurtig opskrift på en dejlig fyldig porrepesto. Den har en lækker cremet konsistens, og blandingen af peanuts, parmesan og porre giver den helt rigtige pestosmag.
Simpel opskrift på dejlige porrer med parmaskinke. Der skal kun bruges 4 ingredienser.
Nem opskrift på dejlig kartoffel-porresuppe med en forførende mild, rund smag og et dekorativt udseende, pyntet med purløgsolie på toppen.
Virkelig lækker porretærte med sprød bacon, som passer perfekt sammen med porrerne og det cremede fyld med æg og hytteost.
Super sprød butterdejsstang med lækkert cremet fyld af kylling, bacon, porrer og flødeost. Den smager ikke bare godt, den smager mega godt.
Opskrift på en fedtfattig porretærte med blandt andet broccoli. Porretærten er yderst velsmagende og samtidigt meget simpel at lave.
Prøv denne dejlige ovnret med porrer og oksekød hvis du har lyst til en ret som både smager godt og er nem at lave.
Friske, sprøde porrer er, som navnet antyder, hovedingrediensen i denne klassiske porretærte, som med en frodig salat er god som en nem og lun hovedret.
Mega nem butterdejstærte med lækkert fyld af skinke, porre, peberfrugt og feta. En fremragende kombination, der smager ekstra godt på den sprøde bund.
Sindssygt lækker ovnret med svinemørbrad, der pakkes ind i bacon og tilberedes på en cremet porrebund med spidskål og fløde.
Lækre tarteletter fyldt med skinke, porrer og ærter - en dejlig variation af den elskede klassiker, som er super hurtig at lave.
Fantastisk opskrift på dampet torsk med porre i en vidunderlig sovs med hvidvin og fløde. Det hele laves i én gryde, og tager ikke lang tid.