Hovedretter - side 2
En herlig opskrift på andesteg, som kan bruges til mortensaften, juleaften eller bare når der rigtigt skal spises godt til aftensmaden.
En ekstra lækker chili con carne lavet med skært kød, som bliver smeltende mørt. En ret med masser af saft og kraft som også er god, hvis man skal lave mad til mange mennesker.
Frikadeller med hakket svinekød, havregryn og pikantost er en rigtig god frikadellevariant.
Er du i grillhumør? Prøv denne opskrift på grillet laks, som med marinaden bliver ekstra lækker. Fedtfattigt og sommerligt.
Mør og saftig glaseret hamburgerryg med honning. Den er super nem at lave, og den lækre glasering skaber den skønneste overflade på kødet og giver en god smag.
Nem og lækker opskrift på indisk dahl, der er en dejligt krydret ret, som smager helt igennem fantastisk. Servér evt. med raitadressing og naanbrød.
Hvordan laves den perfekte kalvecuvette? Ikke alene det får du her serveret, men også det perfekte tilbehør: Kartofler i ovnen, sauce og salat.
Den her lækre vegetarlasagne er den bedste lasagne, jeg længe har smagt. Den er fuld af smag, og så er den smeltede ost på toppen selvfølgelig prikken over i’et.
Du kan roligt tilbyde gæsterne denne oksesteg med portvinssovs. Du tilbereder kødet efter smag og serverer den fantastiske sauce til, sammen med kartofler og grøntsager.
Se hvordan du tilbereder en roastbeef, så det umuligt kan gå galt. Og hvordan du kreerer en peberrodsblanding til, som med garanti giver en fantastisk smagsoplevelse.
Lav burger på den sunde måde: Med paleo-burgerboller! De er et meget sundere alternativ til de almindelige, hvide burgerboller og består af gulerødder, rødbeder og persillerødder.
Super god opskrift på roastbeef i ovn med en fremgangsmåde, som giver fantastisk mørt og saftigt kød, der smager intet mindre end fremragende.
Hverdagsretter behøver bestemt ikke at være kedelige. Lav rødspætte for hele familien på grøn, frisk og spændende maner og server med kartofler.
En klassisk variant af spinattærten, fantastisk til såvel aftensmåltidet som til frokost dagen efter. Eller i madpakken, på buffetbordet, you name it.
God og gedigen jægergryde med både svinemørbrad, pølser og grøntsager i vidunderlig paprikasovs.