Hovedretter - side 4
Den bedste opskrift på koteletter i fad med bacon og en fantastisk fløde-paprikasovs med champignon, peberfrugt og tomat. Den er endda LCHF (low carb high fat).
Prøv denne dejlige ovnret med porrer og oksekød hvis du har lyst til en ret som både smager godt og er nem at lave.
Oksemørbrad med bacon er en dejlig og let måde at gøre hovedretten ekstra spændende. Server med valgfrit tilbehør.
Fløjlsblød persillerodssuppe med knasende sprød rugbrødscrunch, syrlige rødløg og frisk persille. Den appetitvækkende suppe er ideel både som forret eller som let hovedret.
Friske, sprøde porrer er, som navnet antyder, hovedingrediensen i denne klassiske porretærte, som med en frodig salat er god som en nem og lun hovedret.
Her er en fyldig og god risotto opskrift som kan serveres til utallige retter og altid smager lige godt. Det er de gode ingredienser med bl.a. spinat og pinjekerner som gør denne ret til en smagsoplevelse.
Selleribøffer hører til blandt de mest populære vegetaropskrifter. Prøv denne opskrift og find ud af, hvor skønt de smager.
Spaghetti carbonara er en traditionel italiensk ret med spaghetti, bacon og fløde. Tilsætter du lidt parmesanost og krydderier kan du servere et fantastisk måltid.
Den bedste opskrift på sund mørbradgryde, der virkelig smager af noget. Sovsen laves med masser af grøntsager og har en rigtig god konsistens, selvom den er helt uden fløde, mel og anden stivelse.
Gode grunde til at servere disse tacoskaller: 1. De fyldes med cremet avocadodressing og salat. 2. Det er nemt. 3. De er lige så hotte som deres hjemland.
Virkelig nem tandoori kylling i en sovs bestående af yoghurt og indiske krydderier. Skal blot blandes sammen, og så passer det sig selv i ovnen.
Meget udførlig opskrift på hvordan du laver en rigtigt god traditionel lasagne med bechamelsauce.
Lækre andebryster med appelsinskal, som steges på panden. Simpelt at tilberede og super lækkert.
Lækker og indbydende tærte med et skønt bid og en mild smag af broccoli samt en dejlig saltet smag af bacon. Den smeltede ost på toppen giver tærten en skøn og sprød overflade.
Mega gode portobellosvampe fyldt med flødeost og bacon - og masser af smag. De kan virkelig anbefales.