Hovedretter - side 16
En helt fantastisk gryderet fyldt med god smag og lækkert kalvekød. Den er både mættende, sund og nem at lave. Servér som lunende hverdagsret.
Kartofler og porre er en klassisk kombination som altid fungerer, også i denne kartoffelgratin. Den kan både serveres som tilbehør eller hovedret.
De klassiske koteletter i fad lavet som paprikagryde - altså tilberedt i gryde i stedet for ovn.
Nem opskrift på kylling i en lækker marinade med basilikum og sennep.
Utrolig simpel men skøn ret med kylling, tomatsovs og pasta samt smeltet ost på toppen. Alt sammen i ét fad, der passer sig selv i ovnen.
Nem og lækker kylling med grøntsager, kartofler og masser af smag. Det hele tilberedes i samme bradepande i ovnen.
Saftig kylling vendt i en lækker marinade og en blanding af mandler og peanuts, der giver en knasende overflade. Helt sikkert noget, hele familien vil elske.
Saftig kylling i en lækker sauce med soltørrede tomater, hvidløg, fløde og parmesan. Masser af smag og nemt at lave.
Lækre ovnbagte brystfileter af kylling med skiver af tomat, frisk basilikum og dejlig smeltet mozzarella.
Trænger du til lidt afveksling fra den danske julemad. Så prøv mexicansk kylling til jul. F.eks. serveret med ris og julesalat.
Aftensmenuen, som er både overskuelig at tilberede og som hele familien vil elske: Kyllingebryst på en bund af ris med frisk peber og sprød bacon.
En fantastisk og nem opskrift på kyllingeburger med blandt andet bacon, tomat, salat og ost. Helt sikkert et sikkert hit hos hele familien.
God og nem ovnret med kyllingefileter på en bund af rodfrugter i cremet flødesovs.
Lækre kyllingefileter fyldt med cremet feta og frisk persille, og svøbt i dejlig parmaskinke.
Fantastisk kyllingefrikassé med asparges samt ærter og porrer, der giver masser af dejlig smag. Den lækre cremede sovs med krydderurter og fløde binder det hele sammen på perfekt vis.