Hovedretter - side 20
Sommerpasta er perfekt til de dage, hvor du ikke gider stå i køkkenet og svede i timevis. Simpel, god og mættende hverdagsret. Også vegetarer kan være med.
Fantastisk ret, der byder på spaghetti med lækker sprød parmaskinke, skønne peberfrugter og en uovertruffen tomatsauce. Simpel at lave og fyldt med masser af velsmag.
God opskrift på spansk omelet med fyld af chorizo, løg, champignon og peberfrugt. Nem og hurtig mad med masser af smag.
Spændende spansk-inspirerede fiskefrikadeller med en dejligt krydret smag af chorizo, persille og forårsløg.
Anderledes form for spejlæg, hvor æggene slås ud i fyld lavet af kartofler, spinat og skinke. Nem hverdagsmad.
Virkelig gode spidskålswraps med krydret laks og cremet avocado. De er endda lowcarb, men man behøver ikke være LCHF'er for at elske disse fantastiske kålruller.
Butterdej fyldt med bl.a. spinat, parmasanost, citronsaft og sherry. Server med en god salat eller brug dem i madpakken.
Squash har ikke en særlig kraftig smag, men her gives squashpastaen karakter af kylling og pesto. En nem, sund og børnevenlig hovedret, perfekt i hverdagen.
Rigtig god squashpizza, hvor bunden er lavet af squash. Det gør den meget sundere end alm. pizza, og du kan stadig komme dit yndlingsfyld på toppen.
Alletiders vegetariske squashtærte med porrer, æg og hytteost. Lav bunden selv eller køb en færdig dej, hvis det skal være ekstra nemt.
Nem og sund ret med quinoa, der steges med grøntsager og æg. Ny udgave af klassikeren, stegte ris - bare med quinoa i stedet for ris.
Sunde og rigtig gode madpandekager med fyld af oksekød og grøntsager. Hjemmelavede og low carb, så du kan spise dem med god samvittighed - f.eks. til aftensmad eller frokost.
Sunde og lækre spinatvafler med havregryn og hytteost. De kan både spises til brunch, frokost og aftensmad med f.eks. laks og avocado eller mozzarella og parmaskinke.
Saftig svinemørbrad i en cremet hvidvinssauce med fløde, bacon, løg og peberfrugt - så bliver det næsten ikke bedre.
Sønderjylland er ikke så mørkt som du går og tror. Prøv selv deres frikadeller og lad et ægte, sønderjydsk lyspunkt brede sig ved middagsbordet.