Hovedretter - side 27
Nem og nærende hverdagsret med pasta i klassisk kombination med laks og rejer. Mængden af chili kan justeres efter smag eller helt undlades, hvis der er børn.
Nemmere - og hurtigere - bliver det ikke at tilberede et fuldendt aftensmåltid. Sauterede tomater, friske forårsløg og sorte oliven akkompagnerer smukt pastaen.
Denne pastaret laves med spelt-pasta, en cremet, krydret sauce, samt marineret, stegt tofu. Har du mod på noget nyt, bør du prøve denne ret!
En prima pastasalat med røget makrel og den perfekte dressing til. Server som tilbehør til aftensmaden eller tag med som en sund frokostsalat.
Alletiders italienske pastasalat med saftig svinemørbrad, intens pesto og oliven samt solmodne tomater, stegte champignoner og friske krydderurter.
Peberbøf er en klassisk middagsret, mættende, solid og saftig. Ekstra interessant bliver den serveret med en intensiv cognacsauce, fuld af smag.
En ekstravagant pizza med spinat og parmaskinke. Den er med fyldets diversitet ikke bare interessant for børnene, men også for de voksne. Super familieret.
Servér pizza med masser af smag som et aftensmåltid, der vil glæde hele familien, brug den i madpakken eller som natmad, de fleste vil kunne lide.
Kylling og porrer skæres i mindre skiver og kommes i et tærtefad sammen med mandler. En æggemasse med creme fraiche hældes over fyldet og bages cirka 40 minutter.
Kraftfuld gryderet med quiñoa, chorizo og grøntsager. Hverdagsmad fuld af smag.
Spændende, sund, mættende ovnret med quiñoa og kylling - og masser af smag.
Asiatisk inspireret quinoasalat med kylling og mango. Sund, velsmagende og nærende hovedret.
Risengrød med kanelsukker og smørklat er meget populært ved juletid hos hele familien. Nemt og billigt at lave og så smager det jo herligt.
En meget spændende risotto opskrift med spinat, champignon og ost.
En traditionel hovedret, hvor der ikke mangler noget. Mør skinkeculotte med kryddersmør, ovnkartofler samt brun sovs. God til hverdag såvel som en gæstemiddag.