Vegetarret
Til tomatsaucen er der brugt tomatpassata som er purerede tomater. Det kan købes færdiglavet i de fleste butikker eller man kan lave det selv ved at blende tomater sammen med krydderier og give det et opkog.
Ingredienser
til 1 person- 35 g spaghetti
- 100 g grønne bønner (evt. dybfrost)
- 20 g sorte oliven uden sten
- 1 løg
- 1 tsk olie
- 1 tsk chilipulver
- 100 g tomatpassata
- 1 spsk ketchup
- 1 tsk oregano
- salt
- peber
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Gør bønnerne i stand, snit dem i passende stykker, og lad dem simre i letsaltet vand, i cirka 7-10 minutter.
Snit de sorte oliven. Hak løg og svits det i olie og chili. Tilføj tomatpassata og lad det simre i 3-5 minutter. Tilsæt ketchup og oregano.
Krydr med salt og peber, og kom til sidst de afdryppede bønner, og de snittede oliven i sovsen.
Hæld sovsen over det afdryppede pasta.