Vegetarforårsruller
Perfekte vegetarforårsruller med blandt andet bønnespirer og champignoner. Laves på panden.
Ingredienser
til 4 personer- 200 g bønnespirer
- 200 g champignoner
- 12 stykker filodej
- 4 salatløg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk sojasauce (kinesisk)
- 1 1⁄2 dl olie (vegatabilsk)
- salt
- peber
- 4 gulerødder
Klargør løgene og hak dem godt. Klargør champignonerne og lav dem til små stykker. Fjern skrællen fra gulerødderne og lav lange og meget tynde stykker. Klargør hvidløget og hak det godt.
Tag en pande og kom en spiseskef. vegatabilsk olie på og tænd og kom så gulerødderne og champignonerne på og steg. Kom kinesisk soja, løg, bønnespirer og hvidløg op i panden og smag det til med salt og peber. Sluk for varmen.
Kom stykkerne af dej på bordet og kom lidt af fyldet på hvert stykke. Lav ruller så fyldet ikke falder ud.
Kom det sidste vegatabilske olie i en pande og få det i kog og kom forårsrullerne i olien i tre minutter. Læg dem så de kan dryppe af.