Spinatsalat med kikærter
En mild spinatsalat med kikærter, som koges før det blandes sammen. Sundt og godt.
Ingredienser
- 150 g kikærter
- 75 g babyspinat
- 50 g rucola
- 1 1⁄2 agurk
- 2 bdt forårsløg
- 1 bdt dild
- 2 spsk rød balsamico
Denne milde spinatsalat smager allerbedst, hvis der i stedet for dressing blot dryppes lidt mørk balsamico over.
Skyl kikærterne godt og læg dem i blød i rigeligt vand natten over. Kasser iblødsætningsvandet og kog kikærterne i rigeligt vand i ca. 1 time. Kasser kogevandet og afkøl. Skyl de to slags salater godt. Skær agurken i stave og forårsløgene i små ringe. Vend det sammen med salater og kikærter. Drys masser af hakket dild over og dryp salaten med balsamico.
Tip:
Salaten kan også laves med stegte kikærter, så de er dejligt sprøde.