Nudelsuppe
Nem nudelsuppe med en mild smag og et salt strejf af soja. Den er fedtfattig og fyldt med gode næringsstoffer fra sunde sager som hvidkål og gulerødder. Fungerer både som forret eller som en simpel hverdagsret.
Ingredienser
til 4 personer- 2 forårsløg
- 3 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- 100 g hvidkål
- 1 tsk olie
- 3⁄4 l vand
- 1 bouillonterning (hønse)
- 100 g ægnudler
- 1 spsk sojasauce
Forårsløgene snittes fint i skrå skiver.
Guleroden skrælles og skæres i "tændstiks-strimler".
Peberfugten skæres i fine tern, det samme gælder hvidkålen.
I en gryde varmes olien godt op. Svits løgene kort i olien og tilsæt de andre grøntsager, vand og bouillonterning.
Kog suppen i 5 minutter og tilsæt derefter nudlerne. Smag nudelsuppen til med soja.
Energi: 4.846 kJ
Kulhydrater: 76,7%
Fedt: 10.6%
Proteiner: 12,6%