Hummer i hvidløg og fløde
Hummer med fløde og hvidløg tager kun nogle minutter at lave, men den smager guddommeligt. Du kan servere den i små portioner som forret, eller som hovedret med tilbehør.
Ingredienser
- 400 g hummer (renset)
- 1 fed hvidløg finthakket
- 1 spsk olie
- 100 g smør
- 100 g svampe
- 1⁄2 l madlavningsfløde
- salt
- peber
- 100 g smør
- persille (Hakket)
Inden vi går videre med opskriften, vil jeg lige tippe dig om min yndlings dressing til hummer. Den kan laves i 3 forskellige varianter, så der er helt sikkert én for din smag.
Fremgangsmåde
Kom hvidløget i 1 spiseskefuld olie.
Steg hummeren i 100 gram smør, ved høj varme. Læg hummeren til side og hæld fløden på panden. Kog den halvt ned. Tilsæt hvidløgsblandingen. Læg hummeren tilbage på panden og kog dette i cirka 1 minut.
Steg svampene i 100 gram smør, krydr med salt, peber og hakket persille.
Anret svampene på et fad og hæld hummeren over.